شبکه اجتماعی چیست؟
بنابر تعریف ویکی پدیا، شبکه اجتماعی مجازی بستری برای ارتباط نزدیک و تبادل نظر فرد با فرد ،سازمان با سازمان و فرد با سازمان میباشد.
بنابراین تمامی افراد و سازمانها در بستری یکسان پس از ایجاد حساب کاربری، میتوانند برای رسیدن به اهداف خود برنامهریزی و اقدام کنند.
بهطور مثال: یک کمپانی بزرگ و یک گرافیست فریلنسر بدون هیچ تفاوتی باید پس از ایجاد حساب کاربری نسبت به گسترش ارتباطات خود اقدام نموده و چه بسا گرافیست بدون تیم بزرگ و صرف هزینه بیشتر، درآمد بیشتری از این راه کسب کند.
تاریخچه شبکههای اجتماعی
شبکه اجتماعی در حقیقت قدمتی به اندازه طول عمر بشر دارد. دایره ارتباطات انسان و تعامل او با دیگران این شبکه را میسازد. اما تغییرات و پیشرفتهای انسان امروز، نوع ارتباطات و شبکه سازیهای او را نیز تغییر داده است.
این روزها شبکههای اجتماعی پلتفرمها و بسترهایی هستند که از طریق آنها، انسانها از سراسر جهان میتوانند با یکدیگر در ارتباط باشند. یکی از انواع ارتباطات که در بستر شبکه های اجتماعی ایجاد و ساخته میشود، ارتباطات کاری هستند. فرقی نمیکند شما صاحب یک کسب و کار بزرگ هستید و یا کارمندی مستقل، یک هنرمند هستید یا یک معلم و … شبکههای اجتماعی میتوانند شما را به مخاطبین هدفتان پیوند دهند و راه ارتباط شما را ساده و سریع سازند.
این شبکههای اجتماعی هستند که میتوانند زمینه ساز آشنایی و تجمع افرادی با سلیقه و نظر یکسان شوند و همچنین فضای لازم جهت ارائه تواناییها، استعدادها و مواردی از این دست را به دیگران فراهم میسازند.
همین حالا شروع کنید
من و دیگر دوستانم در تمامی مراحل شروع به کار و گسترش شبکههای اجتماعی شما در کنارتان خواهیم بود.
وجود شبکههای اجتماعی شانسی بزرگ برای ارتباطات انسانی و تجاری است، این فرصت را از دست ندهید و با شبکههای موفق و فراگیر در منطقه جغرافیایی خود کار را شروع کنید، کیفیت و تعامل در شبکههای اجتماعی بیپاسخ نمیماند و شما را به سوی موفقیت بیشتر هدایت میکند.
حضور شما در شبکههای اجتماعی به عنوان یک کسب و کار و یا شخص باید با درنظر گرفتن فضا، قوانین و مخاطبین هر شبکه باشد. بهطور مثال یک عکاس در لینکدین تجربه موفقی نخواهد داشت ولی در پینترست و اینستاگرام به دلیل ماهیت و ساختار این دو شبکه میتواند به سرعت برند خود را معرفی کرده و هنر خود را به مخاطب و مشتری معرفی کند.
حضور در شبکههای اجتماعی نیاز به صبر و حوصله، ممارست و کسب دانش دارد. این فضا مدام در حال پیشرفت است و اگر میخواهید از دیگران عقب نمانید و سهم بازار خود را از دست ندهید، باید با فضای مجازی، کاربردهای مختلف آن، نحوهی استفاده از شبکههای اجتماعی مختلف و کارایی هرکدام برای شما و بیزینستان را به خوبی یاد بگیرید و همراه خود مشاورانی خبره و کاربلد داشته باشید.
ما همراه شما هستیم و صفر تا صد کار را با حوصله و دقت و به واسطهی تجربهی تیم حرفهای خود برای شما انجام میدهیم.
اگر دویت دارید بدانید در شبکههای اجتماعی باید از کجا شروع کرد با ما همراه باشید.
مهمترین شبکه های اجتماعی
مهمترین شبکه های اجتماعی ایرانی
و پیام رسانهای جدید داخلی
——————————
شراگیم مرادی
سلام
ممنون پستتون عالی بود
سلام ممنونم مطلب عالی بود